Σπαγγέτι Ολικής Αλέσεως με σκόρδο, λάδι & καυτερές πιπεριές

ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ

IMG_6080

Υλικά

  • 1 πακέτο «Σπαγγέτι Melissa Ολικής Αλέσεως»
  • 4 σκελίδες σκόρδο, μεγάλες
  • 2-3 πιπεριές μικρές, φρέσκες, καυτερές, ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

Βήμα 1

Ψιλοκόβετε τις 3 σκελίδες σκόρδου (ή τις λιώνετε) και κρατάτε την μία ολόκληρη.

Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.

Βήμα 3

Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ανάλογα με τις οδηγίες του πακέτου. Πριν τα σουρώσετε, κρατήστε 1/3 φλιτζανιού από το νερό στο οποίο έβρασαν.

Βήμα 4

Προσθέτετε τα ζυμαρικά μαζί με το νερό στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά για 1 λεπτό.

Βήμα 5

Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο βασιλικό και το πιπέρι.

Tip: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο καρύδι.

Δείτε την αρχική δημοσίευση

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s