Αρπαγή εδαφών χωρίς πόλεμο εξαιτίας της άθλιας ‘ελληνικής πολιτικής’ Σκοπιανοί αγοράζουν ακίνητα στη Θεσσαλονίκη – Θέλουν να δημιουργήσουν «μακεδονικό προάστιο»

Greek National Pride

thessalomnikiΤο ένα πίσω από το άλλο αγοράζουν ακίνητα στην Περαία Θεσσαλονίκης οι Σκοπιανοί, οι οποίοι σπεύδουν τα εκμεταλλευθούν τις «σκοτωμένες» τιμές, στις οποίες πωλούν οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να απαλλαγούν από τη φορολόγηση.

Αυτή η εξέλιξη απαιτεί πολύ προσοχή καθώς το επόμενο στάδιο είναι να μιλήσουνε οι Σκοπιανοί για την ύπαρξη «μακεδονικής» κοινότητας τη Θεσσαλονίκη.

 Το παραπάνω υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph των Σκοπίων, η οποία, αναφερόμενη στην Περαία, κάνει λόγο για «μακεδονικό» προάστιο που δημιουργείται στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον των «Μακεδόνων», όπως χαρακτηρίζει τους κατοίκους της ΠΓΔΜ, για τα παραθαλάσσια προάστια της πόλης.

Οι μεσίτες της πόλης πάντως δεν βλέπουν πελάτες από την πΓΔΜ για τον λόγο ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν απευθύνονται στα ελληνικά μεσιτικά γραφεία. Αντιθέτως, προτιμούν τα μεσιτικά γραφεία στην Βουλγαρία που έχουν δημιουργήσει υποκαταστήματα στα Σκόπια και τους προμηθεύουν επίσης και βουλγαρικά διαβατήρια για την αγορά των ακινήτων!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 322 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s