» Βουλή: Ένταση με Αφορμή τις Συμβάσεις για τους Υδρογονάνθρακες. «

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

20Πουθενά και ουδείς ανέφερε την απουσία πρόβλεψης ώστε το απασχολούμενο προσωπικό να είναι κατά προτίμηση και μεγάλη πλειονότητα Έλληνες πολίτες ( Ν.Κ. )

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής τις τρεις συμβάσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη διεξαγωγή ερευνών και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Κατάκολο, τα Ιωάννινα και τον Πατραϊκό Κόλπο (Δυτικά).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης των τριών συμβάσεων προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος σε ιδιαίτερα φορτισμένο τόνο κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να επανεξετάσει τη στάση της, να κάνει την υπέρβαση και να ψηφίσει υπέρ, προκειμένου οι τρεις αυτές συμβάσεις να περάσουν από τη Βουλή με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Εκτός από τις τρεις συμβάσεις εισάγεται και μία τέταρτη που αφορά στην τροποποίηση υφιστάμενης σύμβασης για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Θρακικό Πέλαγος. Αυτή η τέταρτη σύμβαση είναι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.038 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s