Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί.

ΤΗΝ περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, επρόκειτο ΝΑ εορτασθεί ΣΤΟ Συμμαχικό Νεκροταφείο Της Δοϊράνης Κιλκίς , με κάθε επισημότητα, η Η Επέτειος ΤΟΥ εορτασμού Της Μάχης Της Δοϊράνης , παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Όταν ο Στρατηγός Διοικητής ΤΟΥ ΓΣΣ , ο οποίος ευρίσκετο καθ ‘Οδόν ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ , πληροφορήθηκε ΤΗΝ ύπαρξη προσβλητικής ΓΙΑ ΤΗΝ Ελληνική Ιστορία στήλης ΠΟΥ κατασκευάσθηκε πρόσφατα, όπου μνημονευόταν η προσφορά μεταξύ άλλων και «Μακεδόνων πολιτών» προς τις συμμαχικές δυνάμεις ΔΕΝ δίστασε ούτε στιγμή.  Διέταξε την αντιπροσωπεία, την μουσική και το άγημα να αποχωρήσουν πριν την έναρξη της τελετής και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπεύθυνους της διοργάνωσης .    

Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ, όμως Αυτα προτίμησαν ΝΑ ασχολούνται ΜΕ καταυλισμούς Ρομά , καμένους σκύλους , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ εκθειάζουν ΤΑ προσόντα κάποιου Χαρδούβελη , ΤΗΝ Ώρα ΠΟΥ υπαρχουν Φήμες Ότι ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μακεδονία ήδη ξεπουλήθηκε ΑΠΌ κάποιον Βενιζέλο ΠΟΥ παριστάνει ΤΟΝ Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος. Δεν απασχόλησε όμως δυστυχώς κανέναν και τούτο ως γεγονός είναι ανησυχητικό και ύποπτο.

ΣΕ Μιά περίοδο ΠΟΥ ΤΑ Εθνικά μας Θέματα ΔΕΝ απασχολούν κανενα, σε μια περίοδο που οι θεσμοί έχουν απαξιωθεί πλήρως, σε μια περίοδο που η χώρα ξεπουλιέται, ΟΙ υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες οφείλουμε ΝΑ δώσουμε Θερμά Συγχαρητήρια ΣΤΟΝ Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη , για την άμεση, έγκαιρη και αποφασιστική ενέργειά του, σε μία ευαίσθητη περιοχή σε απόσταση 500 μέτρων από την Ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Έστειλε ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ προς εχθρούς ΚΑΙ φίλους Ότι η Η ΓΗ Της Μακεδονίας ΗΤΑΝ, είναι και θα παραμείνει Ελληνική . Σ ‘αυτή την χώρα με την τρισχιλιετή ιστορία, όσο και αν προσπαθούν να εξαφανίσουν αρχές και αξίες υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί, υπαρχουν ΑΚΟΜΗ Έλληνες  βάζουν ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Πάνω ΑΠΌ ΤΟ Προσωπικό πολυακουσμένα συμφέρον.

Περιμένουμε ΑΠΌ ΤΗΝ Ελληνική Πολιτεία ΝΑ συγχαρεί ΤΟΝ Στρατηγό ΚΑΙ ολους πολυακουσμένα εμπλεκομένους στρατιωτικούς ΓΙΑ ΤΗΝ Άριστη αντιμετώπιση Της προβοκάτσιας, εσκεμμένης ή μη, δεν έχει σημασία που κατέδειξαν με την ενέργεια τους ότι, ΟΙ φύλακες ΕΙΝΑΙ παρόντες ΚΑΙ ΔΕΝ επιτρέπουν ΣΕ κανενα ΝΑ σφετεριστεί ΤΗΝ Ιστορία, αλλά κυρίως να αμφισβητήσει εμμέσως ή αμέσως την Ελληνικότητα αυτής της γης, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, που την πότισαν με το αίμα τους και οφείλουμε οι νεότεροι να παραδώσουμε ακεραία στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Συγχαρητήρια Στρατηγέ , συγχαρητήρια στους Έλληνες Αξιωματικούς, όσο υπάρχετε θα κοιμόμαστε λιγότερο ανήσυχοι τα βράδια « ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ».

Υποστράτηγος ε.α. Ανάργυρος Σαρήπαπας.

Αντιπρόεδρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

http://xarakomata1.blogspot.gr/2014/10/blog-post_8.html

Σχολιάστε

Filed under Χωρίς κατηγορία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s