Αντικατάσταση ΥΕΘΑ.

Σας αποστέλλουμε την πρόταση μας για την ανάθεση των καθηκόντων Υπουργού Εθνικής Αμύνης στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ – Στγο Φράγκο Φραγκούλη, που καταχωρείται στην υπό έκδοση εφημερίδα μας «Φλόγα της Μακεδονίας», δεδομένου ότι υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει για ολίγο χρόνο η αποστολή της και αναμένουμε και την δική σας επιθυμία.
Φράγκος Φ.
 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
“ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Επικειμένης της αντικαταστάσεως του ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλου Δ. λόγω της επιλογής του ως Επιτρόπου Μεταναστεύσεως – Θεμελιωδών Δικαιωμάτων & Εσωτερικών Υποθέσεων της Κομισιόν και επειδή κυκλοφορούν αρκετά ονόματα για νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας (Πρωθυπουργός προσωρινά, Ντόρα Μπακογιάννη, Ακριβόπουλος, Γεωργιάδης Α., κλπ), θα θέλαμε σαν ΥΕΘΑ τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ – Στγο

Φράγκο Φραγκούλη, καταρχήν «για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας» από τους βάρβαρους, θρασείς και προκλητικούς γείτονές μας και διότι στον ένα μήνα που υπήρξε Υπουργός Εθνικής Άμυνας απέδειξε τις ικανότητες του, αφού κατάφερε να επιλύσει μερικά σοβαρά προβλήματα που δεν είχαν επιλυθεί για αρκετά χρόνια. Άλλωστε ο στρατηγός είναι αγαπητός και σε μία μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.

*Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1kvBGHY0uDtwfCjxbPYcatShYRCbcGZjdhCxam3daxBY/viewform για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ανάθεση ή όχι των καθηκόντων του ΥΕΘΑ στο Στγο Φράγκο Φραγκούλη.

http://vimasaronikou.wordpress.com/2014/10/25/

Σχολιάστε

Filed under Χωρίς κατηγορία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s