Προπαγάνδα εμβολιασμών

  Όσοι δεν εμβολιάζονται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία;

Όσοι προάγουν την ατζέντα των μαζικών εμβολιασμών συχνά καταφεύγουν σε τακτικές φόβου για να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κόσμο. Υποστηρίζουν ότι όσοι δεν εμβολιάζονται αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του υπόλοιπου πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί γιατί οι τελευταίοι ενδέχεται να μολυνθούν από φορείς με ασθένειες όσων δεν έχουν εμβολιαστεί!

Η μη ορθότητα ενός τέτοιου ισχυρισμού είναι πασιφανής. Αν τα εμβόλια προστάτευαν τους ανθρώπους από τις μεταδοτικές ασθένειες, τότε εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί δεν θα έπρεπε να ανησυχούν, αν βρίσκονταν στο ίδιο περιβάλλον, με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Έτσι και αλλιώς το εμβόλιο θα «προστάτευε» την υγεία τους, έτσι δεν είναι; Φυσικά, όλα αυτά είναι θέμα προπαγάνδας. Τα εμβόλια δεν λειτουργούν καθόλου. Διαφημίζονται όλα κάτω από την ομπρέλα μίας υστερίας, για την προστασία από τις ασθένειες και προωθούνται σαν μία μορφή λατρείας από γιατρούς που έχουν εγκαταλείψει την πραγματική επιστήμη εδώ και πολύ καιρό.

Όταν παγκόσμια γίνεται προσπάθεια μαζικών εμβολιασμών μια για τη μια αιτία, μια για την άλλη, στην Ελλάδα ολοένα και αυξάνει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών κι αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί, αφού κόβει τα κέρδη, αλλά – το σπουδαιότερο- ξεσηκώνει σε ανυπακοή τα πρόβατα και υπάρχει ο κίνδυνος -Κθούλου φυλάξει- να σκεφτούν ότι οι «τα φάρμακα και οι γιατροί δεν είναι απαραίτητοι για την υγεία τους»

Αρθρο στο Έθνος [23/11/2014] με τίτλο «Επικίνδυνο κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών» βασισμένο σε «έρευνα» της ΕΣΔΥ (Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας), «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου για τα ανεμβολίαστα παιδιά. Η έρευνα δεν είναι πρόσφατη, αλλά του 2012, απλά το Έθνος την ξέθαψε και φυσικά την αναπαράγουν όλα τα εντεταλμένα παπαγαλάκια των μιμιδιών.

Για την πτώση των εμβολιασμών φταίει το κακό Internet : «Παρασυρμένοι από αμφίβολης αξιοπιστίας έρευνες και τρομολαγνικές ειδήσεις που διαβάζουν στο Διαδίκτυο, ολοένα και περισσότεροι γονείς αποφεύγουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, επειδή φοβούνται ότι θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους.»

Μια πρόχειρη αναζήτηση στο Internet αποκαλύπτει κείμενα με τίτλους όπως «Οχι στα εμβόλια. Ογδόντα ιατροί εναντίον των εμβολιασμών» και «Παιδικά εμβόλια: Ποιοι κερδοσκοπούν διοχετεύοντας καρκίνους στα παιδιά μας;», τα οποία επηρεάζουν τους γονείς, που σταματούν να εμπιστεύονται τον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του. Την πραγματικότητα αυτή διαπιστώνουν εμπειρικά πλέον και οι ίδιοι οι παιδίατροι όταν καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς για τα εμβόλια».

Το καθυστερημένο [κυριολεκτικά και μεταφορικά] άρθρο εστιάζει ειδικά στο MMR για την ιλαρά και στην δήθεν άδικη, όπως αφήνει να εννοηθεί, «Δαιμονοποίηση» του. Τα ανεμβολίαστα παιδιά, προς το παρόν «σώζονται» από την ανοσία του γενικού πληθυσμού. Τα εμβολιασμένα, από τι σώζονται; Η φαρμακευτική εταιρεία Merck & Co, η παρασκευάστρια εταιρεία ενός από τα διαθέσιμα εμβόλια MMR, παραδέχεται ότι το εμβόλιό της μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε από τις 39 σοβαρές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του θανάτου.

Και αυτές είναι οι πληροφορίες που δίνονται στους γιατρούς αλλά όχι και στους ασθενείς για κάποιες από τις αντιδράσεις που η εταιρεία Merck παραδέχεται ότι μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο MMR: Εγκεφαλίτιδα, Νευρολογικές διαταραχές Κρίσεις και σπασμοί Μαθησιακές δυσκολίες Κώφωση Μερική ή ολική τύφλωση Μέση ωτίτιδα (πόνος στο αυτί) Διαταραχές πήξης του αίματος Παγκρεατίτιδα Φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και νόσος του Crohn Μηνιγγίτιδα, Διαβήτης, Αυτισμός, Θάνατος.

Κατά τα άλλα φταίει το διαδίκτυο; Μα φυσικά. Γιατί οι γονείς έχουν πρόσβαση σε αυτό, ενημερώνονται για τις επιπτώσεις που έχουν οι εμβολιασμοί, τα συστατικά των εμβολίων, τα ολοένα αυξανόμενα ποσοστά παρενεργειών και για το ποιοι κερδίζουν σε βάρος των παιδιών και της τσέπης τους. Τις τελευταίες 10 ημέρες βλέπω ακόμα και σε τριτοκάναλα επαρχιακά, μια συστηματική δαιμονοποίηση των ανθρώπων που δεν θέλουν να δηλητηριάσουν τα παιδιά τους και μάλιστα όλοι οι δημοσιογράφοι προπαγάνδας των ΜΜΕ, αναπαράγουν το ίδιο ακριβώς κείμενο που ολοφάνερα απορρέει από μια πηγή.

Απλά είναι τα πράγματα, ας πάρει ένας ιδιώτης, ένα εμβόλιο κι ας κάνει ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ας δώσει στην δημοσιότητα τα συστατικά του. Μετά ας απαιτήσει από τον γιατρό που κάνει το εμβόλιο στο παιδί του να υπογράψει χαρτί για τυχόν παρενέργειες και να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ γι αυτές, δηλ. όχι έτσι στα κουτουρού, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Γιατί οι γιατροί που υπογράφουν να μην κάνουν εμβόλια τα παιδιά αναλαμβάνουν και την ευθύνη γι αυτό. Σέβονται την υπογραφή τους.Είναι πολλοί οι ομοιοπαθητικοί ιατροί του ίδιου σκεπτικού, αναζητήστε τους, γιατί ο κίνδυνος πηγάζει από την άγνοια και από την προπαγάνδα.

Ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους άλλους; Εκείνοι που συστηματικά παίρνουν αντιβιοτικά. Όπως έχει αποδειχθεί, ο πραγματικός κίνδυνος που ελλοχεύει από τις μεταδοτικές ασθένειες με την προσωπική επαφή είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν συχνά αντιβιοτικά. Αυτοί που καταναλώνουν πάρα πολλά αντιβιοτικά παθαίνουν ανοσία στα μικρόβια και έτσι μπορούν να μεταδώσουν τις ανθεκτικές στα φάρμακα ασθένειες σε όσους βρίσκονται γύρω τους.

Το ποσοστό επικινδυνότητάς τους να αναπτύξουν υπέρ-ιούς αυξάνεται δραματικά σε αναλογία με τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης των συνταγογραφούμενων αντιβιοτικών. Το πιο επικίνδυνο μέλος της οικογένειάς σας λοιπόν αποδεικνύεται ότι είναι όχι αυτό που δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά αυτό που παίρνει αντιβιοτικά! Αποτελεί πρόσφορο έδαφος αναπαραγωγής για κάθε βακτηριακή μετάλλαξη που μπορεί να είναι θανάσιμη.

Για αυτό και όσοι γνωρίζουν, ξέρουν ότι τα νοσοκομεία είναι το πιο επικίνδυνο μέρος που μπορεί να επισκεφθεί κανείς. Τα νοσοκομεία είναι τα μέρη όπου τα σούπερ-μικρόβια μπορούν εύκολα να μεταδοθούν από τον ασθενή στον γιατρό και από τον γιατρό σε έναν άλλο ασθενή. Αυτά τα υπέρ-μικρόβια συνήθως μεταδίδονται από το ιατρικό προσωπικό που δεν πλένουν τα χέρια τους κάθε φορά που αγγίζουν έναν ασθενή. Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από το Natural News, 247 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία των ΗΠΑ επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν είχε πλύνει τα χέρια του.

Οι γιατροί, φυσικά, έχουν μερίδιο ευθύνης σε αυτό, δηλ. στη δημιουργία σούπερ-ιών αφού συνταγογραφούν αντιβιοτικά σαν να ήταν καραμέλες. Με το που εμφανίζεται κάποιος στο ιατρείο τους με ένα απλό κρύωμα συνήθως ο γιατρός του δίνει ένα νέο αντιβιοτικό και έτσι επωφελείται με ποσοστά σε κάθε νέα συνταγή που γράφει. Ο ασθενής στο μεταξύ ξοδεύει τα χρήματά του σε ένα άχρηστο φάρμακο το οποίο στην ουσία δεν του κάνει τίποτα και εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνο.

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο αυξάνει δραματικά κάθε πιθανότητα ο ασθενής να αναπτύξει εκείνα τα στελέχη που θα είναι ανθεκτικά στα φάρμακα, αλλά πετώντας τα αντιβιοτικά στα σκουπίδια μετά τη χρήση τους μολύνεται εξαιρετικά και ο υδροφόρος ορίζοντας. Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και θα κοιτάξετε ύποπτα αυτόν που θα φταρνιστεί, σκεφτείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Το ιατρικό κατεστημένο και όχι μόνο θέλει να σας πείσει ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί είναι κίνδυνος για την υγεία σας, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι που συνειδητά αρνούνται να εμβολιαστούν είναι συνήθως αρκετά πιο υγιείς και αρρωσταίνουν πολύ πιο σπάνια από όλους αυτού που τρέχουν να κάνουν εμβόλια.

Σε μεγάλο ποσοστό αυτά που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας είναι οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες. Σκεφθείτε καλά τις παρακάτω περιπτώσεις και τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία, δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ούτε συνομωσία.

* Ο κατά τα άλλα συμπαθής παππούς που παίρνει ψυχοτρόπα φάρμακα και οδηγεί.

* Εκείνος ο έφηβος που πάσχει από κατάθλιψη του δίνουν αντικαταθλιπτικά και τον κάνουν να έχει βίαιες αυτοκτονικές τάσεις.

* Ο συμπαθής παιδίατρος, που εμβολιάζει τα παιδιά σας με χημικά υπό το δικό σας φόβο πως αν δεν το κάνει το παιδί σας δεν θα μπορεί να γραφτεί στο σχολείο.

* Ο ογκολόγος που παραπέμπει σε χημειοθεραπεία χωρίς να έχετε ιδέα για τα κέρδη που βγάζει με το να δώσει χημικά που δηλητηριάζουν το σώμα.

* Ο οδηγός του λεωφορείου που πάσχει από καρδιά και παίρνει έξτρα δόσεις φάρμακου με στατίνες και παθαίνει μία θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγεί.

Αυτά και άλλα είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία σας και όχι μερικοί άνθρωποι που αρνούνται να εμβολιαστούν. Φυσικά, το ιατρικό κατεστημένο δεν θέλει να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των προϊόντων τους. Όλα τους τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή! Απόλυτα αποτελεσματικά, σε εξαιρετικές τιμές και εξαιρετικά επικερδή! Για όνομα των θεών, δεν υπάρχει τίποτα άσχημο με αυτά, αλλιώς ο ΕΟΦ δεν θα είχε δώσει την έγκρισή του, έτσι δεν είναι;

Περαστικά σας !!!

[S.X. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία προσωπική εμπειρία για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν και έχουν κάθε δικαίωμα να σας καρφώσουν με τις βελόνες τους σε κάθε ευκαιρία ακόμα και αν δεν έχει να κάνει με θέματα δημόσιας υγείας ή κινδύνου. Για να δείτε ότι δεν είναι υπερβολές. Πριν λίγα χρόνια σαν μεταπτυχιακή φοιτήτρια μου απονεμήθηκε μία ετήσια υποτροφία για έρευνα, όχι δεν είχε καμία σχέση με ιατρικά και δεν ήταν σε κάποια χώρα του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, αλλά εδώ στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα άλλα που μου ζήτησαν όταν συμπλήρωνα τα τελικά χαρτιά για να μου τη δώσουν ήθελαν να δουν το φάκελο με το τι εμβόλια είχα κάνει. Γιατί; Έλα ντε! Αν δεν είχα κάνει τη λίστα με τα προβλεπόμενα εμβόλια δεν μου έδιναν την υποτροφία! Καθόλου, λοιπόν, υπερβολές αφού μπορούν για πλάκα να σας φέρουν στα μέτρα τους και να σας ελέγξουν με κάθε τρόπο ακόμα και το μέλλον σας. Και όλα αυτά για το καλό όλων μας, βεβαίως – βεβαίως.]

Παραπομπές για μελέτη:

Η Κόλαση του Fleury Merogis και ο Dr Ryke Hamer: Διάβασε σε ποιο κολαστήριο φυλάκισαν, αυτόν το εξαιρετικό επιστήμονα, γιατί η Πραγματικότητα δεν ταιριάζει στα σχέδια τους. Η ανθρώπινη παράνοια σε όλο της το μεγαλείο της, είπα «ανθρώπινη;» μπα δεν νομίζω! Μην ξεχνάμε πως ο καρκίνος είναι το «ιερό δισκοπότηρο» των φαρμακοβιομηχανιών. Είναι στ’ αλήθεια πολλά τα λεφτά, αν και δεν είναι μόνον τα χρήματα, μα και ο έλεγχος στο πρόβατο του ποιμνίου. Τα βίντεο του Dr Ryke Hamer και στα Ελληνικά

Ιλαρά και εμβόλιο MMR

ΠΗΓΗ

http://www.pentapostagma.gr/2014/11/

Σχολιάστε

Filed under ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s