Οι βουλγαρικές εφημερίδες αναρωτιούνται αν το captagon το ναρκωτικό των τζιχαντιστών παράγεται σε βάση του ΝΑΤΟ στη χώρα τους

dimpenews.com

Oι βουλγαρικές εφημερίδες αναρωτιούνται αν το captagon το ναρκωτικό που χρησιμοποιείται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους παράγεται στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα σε εργαστήριο του ΝΑΤΟ.

Για τον τύπο της Σόφια η Βουλγαρία ξαναβρέθηκε για μια ακόμη φορά στην καρδιά ενός διεθνούς σκανδάλου.Όλα τα ΜΜΕ σε πολλά άρθρα αναφέρουν ότι  “κάρφωσαν το απόρρητο οι τζιχαντιστές ”.

Η εγκληματικότητα των μαχητών της εξηγείται από την κατανάλωση ενός απαγορευθμένου ναρκωτικού το captagon. Παράγεται από το 2011 και έπειτα στην Βουλγαρία σε ένα εργοστάσιο της Ατλαντικής Συμμαχίας του ΝΑΤΟ όπως το διευκρινίζει το ειδησεογραφικό Ria Novosti. Η ηλεκτρονική εφημερίδα Ψηφιακή Tυνησία και το πρακτορείο τύπου της Κούβας Prensa Latina αναφέρουν αντίστοιχα στοιχεία.

Για το Ria Novosti, αυτό το “φίλτρο του τρόμου ” διαδραμάτισε ένα σημαντικό ρόλο στην αραβική άνοιξη. « Η χρήση του εξηγεί εν μέρει τον ενθουσιασμό του πλήθους  στη Τυνησία,Αίγυπτο,Λιβύη ”. To ειδησεογραφικό πρακτορείο υπενθυμίζει όπως και πολυάριθμα άλλα ρωσικά μέσα ότι το…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 320 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s