Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί με τις δικές της δυνάμεις.

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

αγανακτΟι δυσοίωνες εξελίξεις στις δυτικές οικονομίες,φαίνονται μη αναστρέψιμες,εφόσον προκαλούνται από την πρωτοφανή ιστορικά,ακατάσχετη κι ανεξέλεγκτη ροή, επενδυτικών κεφαλαίων προς τις αναδυόμενες οικονομίες (B.R.I.C.S.) κι ιδιαίτερα στην Ασία,λόγω της εξευτελιστικά φθηνής κι απάνθρωπα εκμεταλλευτικής,αφειδώς προσφερόμενης, εργατικής δύναμης.Ο παγκόσμιος πλούτος, μεταναστεύει. Ανεπιστρεπτί.

Παρότι η χώρα μας φαίνεται έρμαιο στην τυραννία της Τρόικας και της τρικέφαλης κυβέρνησης ανδρεικέλων της.Παρότι  είναι γενικευμένη η περιφρονητική απαξίωση του πολιτικού κατεστημένου της «μεταπολίτευσης».Παρότι η σκόπιμη συσκότιση ενημέρωσης και πληροφόρησης, η ολοκληρωτική προπαγάνδα, που επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ,φαίνεται πανίσχυρη και κυρίαρχη…Πειστική διέξοδος,ύστερα από δυο χρόνια δυστυχίας,φτώχιας και καταστροφολογικών απειλών ούτε φαίνεται κι ούτε υπάρχει,με την επιβληθείσα κατοχική τοκογλυφία.Κατά κοινή κι αναμφισβήτητη παραδοχή.

Οπότε,ας εξετάσουμε και το παρακάτω σχέδιο-πρότασή μας,διεξόδου από την κρίση, με κάθε καλοπροαίρετη κριτική προκαταβολικά δεκτή και προστιθέμενη στην βελτιστοποίησή του.Μιάς κι αφορά στη σωτηρία της πατρίδας μας.

1. Α.Ο.Ζ. : ανακήρυξη,τιτλοποίηση και «μόχλευση», κρατικής   περιουσίας,  εθνικής ιδιοκτησίας.

Ύστερα από την παραδειγματικά επιτυχή ανακήρυξη και διαχείριση της  ΑΟΖ,των αδελφών…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.044 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε