Άκου Τσίπρα πριν να είναι πολύ αργά.

ΑΒΕΡΩΦ

cloudfelΗ Ελλάδα έχει μία και μόνη οδό σωτηρίας και αυτή είναι η ανυπακοή στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση, όπως αυτή διαμορφώνεται με τις υπάρχουσες σχέσεις ισχύος.

Την MONAΔΙΚΗ οδό στην έδειξαν οι απροσκύνητοι νέοι Έλληνες, οι μόνοι που δικαιούνται πλέον να μιλούν, με το ποσοστό στο δημοψήφισμα που διοργάνωσες, παρ’ ότι είναι ηλίου φαεινότερον πως επιθυμούσες άλλο αποτέλεσμα. Η Εθνική υπερηφάνεια είναι ο μοναδικός τρόπος για να σε σεβαστούν οι πραγματικοι σύμμαχοι της Πατρίδας μας. Δικαίωμα για ερμηνεία – παρερμηνεία του δημοψηφίσματος ΔΕΝ έχεις.

Κατανόησε έστω και τώρα, πως το βασικό Ελληνικό δράμα είναι πως το Ελληνικό πολιτικό σύστημα στελεχώνεται από ενδοτικές ντόρες, μπουμπούκους, φώφες και ποτάμηδες από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη στελεχώνεται από ανίκανους σαν κι εσένα που επιλέγουν ως στενούς τους συνεργάτες υπερφίαλους ηλίθιους εώς άκρως ύποπτους όπως ο γιάνης. Έχουμε απομείνει χωρίς εναλλακτικές και αντιμετωπίζουμε καταστάσεις πολύ πιό τραγικές από την καλοπέραση των κομματικών σου υποστηρικτών.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 345 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s