ΑΣΑΝΤ:«Η Πατρίδα δεν είναι γι αυτόν που εδρεύει σε αυτήν ή που φέρει την υπηκοότητά της ή το διαβατήριό της αλλά για εκείνον που την υπερασπίζεται και την προστατεύει».

dimpenews.com

‎ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ

O πρόεδρος της Συρίας ο Bashar al-Assad σήμερα πραγματοποιεί ομιλία ενώπιον προέδρων και μελών λαικών οργανώσεων,επαγγελματικών συνδικάτων και των εκπροσώπων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου όπως και αυτών της Γεωργίας και του Τουρισμού.

Σε αυτήν τόνισε ότι η γραμμή μας είναι η ίδια,ξέρουμε πως να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία θέτοντας το αίμα των Συρίων αλλά και το τέλος του πολέμου ως βασικές μας προτεραιότητες.11373584_1624992211085280_342599985_n

Η Δύση είναι υποκρίτρια στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας γιατί όταν η τρομοκρατία μας στοχεύει η Δύση την αντιλαμβάνεται ως μια επανάσταση,απελευθέρωση και δημοκρατία.

Όποιος θέλει να πολμήσει την τρομοκρατία οφείλει να υιοθετήσει ορθολογικές πολιτικές και πραγματιστικές βασισμένες στη δικαιοσύνη και το σεβασμό της λαικής βούλησης αφού ο κάθε λαός είναι αυτός που αποφασίζει για την μοίρα του και  διαχειρίζεται τις υποθέσεις του.

Ο σύριος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι η τρομοκρατία είναι μια νοσηρή ιδεολογία και μια ανώμαλη πρακτική που γιγαντώθηκε μέσα στην άγνοια.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 419 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s