ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ’40~’44 ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΛαθροΠαπούλιας!

Σοβαρότατοι πλέον προβάλλουν οι κίνδυνοι από την είσοδο και εγκατάσταση στην χώρα μας, πλημμυρίδας προσφύγων-μεταναστών και λαθρομεταναστών, αφρασιατικής προέλευσης και ισλαμικού θρησκεύματος. Που προστίθενται στους καταγραμμένους της απογραφής του 2011 ( http://www.statistics.gr/interactive-map) υπέρ του ενός εκατομμυρίου (1.036.000) παράνομα εγκατεστημένων μόνιμων αλλοδαπών κατοίκων (πλειονότητας αλβανικής). Διαπιστωμένα κατά τις τελευταίες αυτές «αφίξεις»-αποβάσεις συμπεριλαμβάνονται τζιχαντιστές, εντεταλμένοι ή μη, ικανοί σε κάθε εκδοχή για αυτοκτονικές δολοφονικές επιθέσεις ψυχοτρόπου θρησκοληψίας.

Πληθώρα χωρών μελών της Ε.Ε. φράζουν τα σύνορά τους. Στην Ελλάδα όμως του Τσίπρα, του Βούτση, της Τασίας και των λοιπών «διεθνιστών» ή/και «ευρωπαϊστών», βρέθηκαν 600 διαδηλωτές στον Έβρο να απαιτήσουν την κατεδάφιση του εκεί συνοριακού φράκτη.

Σε μια εντυπωσιακή σύμπλευση, πολιτικοί και κόμματα όλου του κοινοβουλευτικού και κυβερνητικού φάσματος, από το 1990 ήδη, «υιοθετούν» και εγκολπώνονται ομάδες αλλοδαπών ως κακομοίρηδων, δυσπραγούντων, κακότυχων κλπ, παρέχοντας προνόμια έως και υπηκοότητα, εκμεταλλευόμενοι αυτούς παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως. Με την συναίνεση μεγάλων μερίδων της ελληνικής κοινωνίας (υπό την μαεστρία ιδεοληπτικών κομματότροφων), η…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 237 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s