ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ | Παγκοινιά

«Αγαπητοί μου Φίλοι! Αυτή η εικόνα της Παναγίας είναι η Πλατυτέρα στην Αγιά Σοφιά / Κωνσταντινούπολη! Δείτε ομορφιά!πλατυτεραΑξιώθηκα πέρσι να επισκεφθώ την Πόλη και παρακάλεσα τον εκεί φωτογράφο να μου τραβήξει αυτή την φωτογραφία. Η Παναγιά μας, που δεν θα αναφέρεται στο βιβλίο των Θρησκευτικών της Β΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς!

Θα διδάσκεται η ενότητα Ο Ιησούς στο Κοράνι! Άκουσον άκουσον!Η Παναγιά μας, που τόσο πολύ πολεμάται και την βλασφημούν οι αντίχριστοι και αιρετικοί ότι δεν υπάρχει, εμείς θα ομολογούμε πάντοτε «Συ υπάρχεις, Θεοτόκε, και Εσένα έχουμε μεσίτρια οι αμαρτωλοί προς τον Κύριον».

Και ποιος ξέρει τι άλλα χτυπήματα ενάντια της Ορθοδοξίας μας ετοιμάζουν! Εμείς δεν θα αφήσουμε την Πίστη των προγόνων μας, την Ορθοδοξία μας! Πάντοτε θα πιστεύουμε στον μόνο αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστόν μας, στην Παναγία μας και στους Αγίους μας.

Για όσους δεν έχετε πάει Κων/πολη δεν μπορείτε να φανταστείτε την ομορφιά αυτής της Πόλης των Πόλεων! Κατ’ αρχάς, δεν ένιωθα ξένο έδαφος, ένιωθα ότι πατάω πάτρια εδάφη. Ένιωθα δέος. Σαν στάθηκα στο πάρκο που βρίσκεται εμπρός στην Αγια-Σοφιά και την αντίκριζα, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι βρισκόμουν εκεί, σ’ αυτό το μεγαλείο της Ρωμηοσύνης, που τόσους αιώνες στέκει εκεί.Σαν μπήκαμε ύστερα στον ναό, και αντίκρισα τόσες πολλές εικόνες …

Πηγή: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ | Παγκοινιά

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s