ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ «ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ» -Οργισμένο Κιλκίς: «Δεν μας ρωτήσατε για την μουσουλμανική πόλη που θα στήσετε – Ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών;» –

Greek National Pride

kentra-prosfygonΜετά τον δήμο Πέλλας την οργή του για την δημιουργία μουσουλμανικής «πόλης» στο Κιλκίς εκφράζει και ο ομώνυμος Δήμος ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του:
«Βρεθήκαμε προ τετελεσμένου γεγονότος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δε ρωτήθηκε και δε συμμετείχε στο σχεδιασμό με προτάσεις που θα μπορούσαν να εισφέρουν στην καλύτερη διαχείριση της χωροθέτησης των κέντρων, το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να παραμερίσει τις όποιες πικρίες και να σταθεί αρωγός στην υπόθεση του προσφυγικού.»
«Ως προαπαιτούμενα θέτουμε την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου και τη διασφάλιση της προστασίας και της περιουσίας των πολιτών του νομού. Εχέγγυα για όλα τα παραπάνω είναι οι ρητές δεσμεύσεις της κυβέρνησης και η διαβεβαίωση ότι ο χώρος φιλοξενίας θα φυλάσσεται για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα άναρχης μετακίνησης και κυκλοφορίας.

Δεν θα δεχτούμε να καταστεί ο δήμος ένα απέραντο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων με νέες εστίες σε Δροσάτο και Κεντρικό. Ζητούμε από την κυβέρνηση τον αναλογικό επιμερισμό των προσφύγων.»

Πρώτο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 464 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s