«Φωτιά» στα Βαλκάνια – Τι έρχεται από το Βορρά ; Αμερικανός στρατηγός ετοιμάζει ειδική δύναμη καταδρομών Κοσσυφοπέδιου για «αποστολές μάχης» – Σκοπός να ανακόψουν την ρωσική επέλαση

Greek National Pride

auto_auto_fsk-epopeja-uck14548287591475677308

Μεγάλη «φωτιά» μας έρχεται από το Βορρά μιας και υπάρχουν πολλές  πληροφορίες από διαφορετικές μάλιστα πηγές, οι οποίες μας μιλούν για «ξύπνημα» του αλβανικού εθνικισμού με αμερικανική προτροπή με σκοπό την ανακοπή της ρωσικής «επέλασης».

Ο διοικητής της Δύναμης Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου (KSF) όπως ονομάζονται οι ΕΔ της «χώρας» αυτής, στρατηγός  Ραχμάν Ράμα συναντήθηκε με τον  επικεφαλής της αμερικανικής διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, στρατηγό Mark Shchwartz.

Ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός εξέφρασε την προθυμία να υποστηρίξει την κατάρτιση και την εκπαίδευση των ανδρών των δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου και την δημιουργία δυνάμεως καταδρομών , με στόχο την ταχύτατη απόκτησης ικανότητας διενέργειας κανονικών στρατιωτών αποστολών.

Με λίγα λόγια οι Αμερικανοί θα ετοιμάσουν τους Κοσσοβάρους για την δημιουργία μιας επίλεκτης δύναμης ειδικών επιχειρήσεων η οποία θα εξοπλιστεί με αμερικανικά όπλα , εκπαιδευμένη με νατοϊκές τεχνικές για «μαύρες επιχειρήσεις» στα Βαλκάνια , ειδικά εναντίον των Σέρβων .   

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Ράμα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 357 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s