Διαβάστε ΕΔΩ ΟΛΗ την αλήθεια… που αποκρύπτουν για τον τάφο της Αμφίπολης !!!

Ο οκτάφυλλος ρόδαξ (τριαντάφυλλο) βασιλικό σύμβολο και μέσα στο κύκλο είναι το μονόγραμμα του Αλεξάνδρου.
Κανονικότατη δηλαδή υπογραφή του
μνημείου: Βασιλιάς (ο ρόδαξ) Αλέξανδρος(το Α).

Ο τάφος παραπέμπει ΑΜΕΣΑ στον Μ.Αλέξανδρο και όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια.
Αυτό είναι νόμισμα με τη μορφή του Μ. Αλεξάνδρου και μέσα στον κύκλο είναι το μονόγραμμα Α σαν αυτό που βρέθηκε μέσα στον τύμβο και το οποίο εξαφάνισαν άρον-άρον, αφού το κάλυψαν με μαύρες σακούλες !!!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την Περιστέρη και τους παρατρεχάμενους, που ακριβώς ένα χρόνο μετά το μεγάλο “φιάσκο” τους επανέρχονται με πομπώδεις ανακοινώσεις περί Ηφαιστίωνα.
Αγνοούν και ιστορικά γεγονότα αλλά κυρίως δεν βάζουν την απλή λογική κάτω, η οποία έχει ως εξής:

Ο Ηφαιστίωνας πέθανε στα Εκβάτανα τον Οκτώβριο του 324 π.Χ. και κάηκε στη πυρά.

Ο Μ.Αλέξανδρος έδωσε εντολή στην μητέρα του Ολυμπιάδα να κατασκευάσει τύμβο προς τιμήν του περί τα τέλη του 324 π.Χ. Επιλέχτηκε η Αφίπολη γιατί ο Ηφαιστίωνας δεν ανήκε στη βασιλική οικογένεια, άρα δεν θα μπορούσε να ταφεί στις Αιγές.

Σίγουρα ο μεγάλος στατηγός, ο χιλίαρχος Ηφαιστίωνας, δικαιούτο μνημείο αντάξιο της ανδρείας του και της αδελφικής του αφοσίωσης και φιλίας με τον Μ.Αλέξανδρο.

Σε καμμία όμως περίπτωση 2πλάσιο ή 3πλάσιο από τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου του Β’ . ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ.

Ο αρχικός τάφος λοιπόν του Ηφαιστίωνα θα ήταν σχετικά μεγάλος, όχι όμως μεγαλύτερος του Φιλίππου γιατί θα ήταν ασέβεια προς τον μεγάλο βασιλιά.

Ξεκίνησε λοιπόν η Ολυμπιάδα, με εντολή του Μ.Αλεξάνδρου να χτίζει τον τάφο του Ηφαιστίωνα για να φιλοξενήσει την τέφρα του, αφού θα έπρεπε να γυρίσει στην πατρική γη, όπως όριζε η Μακεδονική παράδοση.

Όμως μετά από 9 μήνες πεθαίνει και ο Μ.Αλέξανδρος, δηλητηριασμένος από τον Ιόλα, τον γιό του Αντιπάτρου και αδελφό του Κασσάνδρου.

Τα σχέδια της Ολυμπιάδας αλλάζουν άρδην.

Θέλει να φέρει οπωσδήποτε το νεκρό παιδί της πίσω και να το θάψει στη Μακεδονική γη.
Το επιτάσσουν οι άγραφοι νόμοι.

Εξ άλλου υπήρχε χρησμός του μαντείου των Δελφών που είχε λάβει ο Αλέξανδρος, όσο ήταν εν ζωή, ότι για να συνεχίσει να υπάρχει η Μακεδονία, όταν ο ίδιος πεθάνει, πρέπει να ταφεί στη Μακεδονία.

Αυτό το χρησμό, η μυημένη στα Καβείρια Μυστήρια Ολυμπιάδα, αποκλείεται να τον αγνοούσε.
Πώς όμως θα έφερνε τον Αλέξανδρο στη Μακεδονία; Με δόξες και τιμές;

Ο Κάσσανδρος και οι ορκισμένοι εχθροί της δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Δίνει λοιπόν εντολή στον Δεινοκράτη να επεκτείνει το ταφικό μνημείο του Ηφαιστίωνα και να δημιουργήσει νέους “κρυφούς” ταφικούς θαλάμους για να φιλοξενήσουν το νεκρό Αλέξανδρο.

Το τεράστιο λοιπόν μνημείο που έχτισε ο Δεινοκράτης,δεν χτίστηκε εν μία νυκτί, αλλά τεχνικά αν το δει κανείς και με τα μέσα της εποχής, θα χρειάστηκαν τουλάχιστον 2 χρόνια.

Βλέποντας λοιπόν η Ολυμπιάδα ότι το μνημείο που θα φιλοξενούσε και ΕΔΩ το γιό της μαζί με τον Ηφαιστίωνα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί άμεσα, έδωσε εντολή στους στρατηγούς να ταριχεύσουν τον Αλέξανδρο.

Έτσι εξηγείται απόλυτα γιατί ο Μ.Αλέξανδρος παρέμεινε μουμιοποιημένος για 2 σχεδόν χρόνια στη Περσία: Για να τελειώσει το ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη που χρειάστηκε 2 χρόνια για να μετατραπεί από μνημείο προς τιμήν του Ηφαστίωνα σε επιβλητικό “μυστικό” τάφο προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έτσι έγιναν τα γεγονότα και αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια την οποία αποκρύπτουν.

Ο τάφος της Αμφίπολης είναι αντάξιος ΜΟΝΟ του Μεγάλου Βασιλέα.

Κανενός Ηφαιστίωνα, καμμιάς Ολυμπιάδας, καμμιάς Ρωξάνης, κανενός Κασσάνδρου, κανενός άλλου στρατηγού.

Το κρατάνε κρυμένο καλά το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ και ανακοινώνουν μόνο τον Ηφαιστίωνα, για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι και αυτός βρίσκεται (ή βρισκόταν η χρυσή λήκυθος με τη στάχτη του) μέσα στο μνημείο, όμως ΟΧΙ μόνον αυτός.

Για ξαναθυμηθείτε κάποια απ΄τα άρθρα μου, που πριν από ένα χρόνο έκαναν μεγάλη αίσθηση.
Δυστυχώς όμως δεν είχαν θέση στα κανάλια και στις τηλεοράσεις όπου προβάλονταν συνεχώς οι άσχετες θεωρίες των Chang, King και άλλων αρχαιολόγων που βρήκαν την ευκαιρία να κατοχυρώσουν δημόσια την παντελή τους άγνοια για το μεγάλο αυτό θέμα.
ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s